Verlaging WOZ-waarde

Verlaging WOZ-waarde

Elke woning heeft een WOZ-waarde (Waardering Onroerende Zaken). De gemeente bepaalt de WOZ-waarde van een woning. In veel gevallen blijkt de WOZ-waarde echter te hoog te zijn. Aangezien de erfbelasting betaald wordt over de WOZ-waarde is een lagere WOZ-waarde voordelig voor u.

Wij kunnen in bijna alle gevallen bezwaar maken tegen de WOZ-waarde van de geërfde woning. We werken met een no cure, no pay regeling. Als we bezwaar aantekenen wat niet wordt gehonoreerd, kost het u niets. Als het bezwaar wel wordt gehonoreerd zullen de kosten altijd lager uitvallen dan het belastingvoordeel. Door de combinatie van ervaren belastingadviseurs en gespecialiseerde taxateurs kan dit veel belastingvoordeel opleveren.

Direct contact met belastingadviseur over het verlagen van de WOZ-waarde van uw woning.

WOZ-beschikking van de gemeente

Normaliter moet u binnen 6 weken na het ontvangen van de aanslag van de gemeente bezwaar aantekenen tegen de WOZ-waarde van de woning. Als er iemand is overleden en de woning krijgt een nieuwe rechthebbende kan hier van worden afgeweken. De beschikking kan worden aangevraagd nadat de woning van eigenaar veranderd en zo kunt u ook zonder ontvangst van de aanslag bezwaar maken tegen de WOZ-waarde.

Hulp nodig bij aanvragen van WOZ-beschikking van gemeente?

Onze belastingadviseurs kunnen u helpen. Bel 035 602 94 84 of direct contact belastingadviseurs

Erfbelasting aangifte offerte

Laat onze fiscalisten uw aangifte erfbelasting verzorgen.

Offerte is gratis en vrijblijvend

Aanvraag boekje

Deze gratis uitgave bevat alle informatie over erfbelasting 2021.

Bestel nu gratis!

Direct hulp en advies?

Mail ons en ontvang antwoord op uw vragen.

Mail uw vraag

Bel mij terug